Basim slår pjalterne sammen med kristne

Den tidligere X Factor-deltager Basim er egentlig muslim.

Men selv om den unge sangfugl er vokset op med Koranen, har han nu valgt at slå pjalterne sammen med den kristne organisation Bibelselskabet. Et samarbejde, der er blevet til i håbet at skabe dialog mellem forskellige religioner.

Om man bærer kalot eller har et tørklæde på hovedet, skal ifølge Melodi Grand Prix-stjernen nemlig ikke skabe splid mellem verdens befolkning.

- Verden brænder, og tit kan det virke, som om vi slet ikke forstår hinanden. Men selv om vi tilhører forskellige religioner, har de meget tilfælles, siger Basim i en pressemeddelelse.

Hans nye sang hedder "Count to ten" og er blevet til efter et kig på De ti bud, der er en række moralske påbud om, at man for eksempel ikke må slå ihjel.

- De ti bud sætter ord på noget, som findes i alle religioner, for i bund og grund handler det om at vise medmenneskelighed og behandle hinanden ordentligt, fortæller den 22-årige sanger.

Omkvædet i Basims sang lyder derfor: They taught us the same thing, der oversat til dansk betyder: De lærte os den samme ting.

Sangen kan høres fra den 17. november på Spotify og iTunes samt på Bibelselskabets egen hjemmeside.

Ud over Basim har også bands som Panamah, Nelson Can og rapperen Per Vers sunget for den kristne organisation.

Newspaq

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip