Batmans mor rækker ud efter søn

I en af sine mest populære roller som Batman i den seneste trilogi er han en frygtindgydende selvtægtsmand, der ikke uddeler tilgivelse eller viser anger til de mennesker, der krydser hans vej med negative intentioner.

Og noget kunne tyde på, at i hvert fald det sidstnævnte ikke ligger voldsomt langt fra skuespilleren bag, engelske Christian Bale. Han har nemlig ikke talt med sin mor, Jenny Bale, siden hun for seks år siden fik ham arresteret under mistanke for overfald. Men et nyt interview med Bales mor afslører, at hun gerne vil genopbygge forholdet til sønnen, inden han fylder 40 år den 30. januar. Det skriver avisen Sunday Mirror ifølge Female First.

- Seks år er nok. Jeg vil have ham tilbage. Det er så trist, at vi ikke har talt sammen i al den tid. Hans bedstemor Edna er 90 nu, og hun vil gerne i kontakt med ham. Hans 40-års fødselsdag er lige om hjørnet, så nu ville være et vidunderligt tidspunkt at samles igen, så vi alle atter kan være en familie, siger hun.

De mange års tavshed har dog ikke afholdt Jenny Bale fra trofast at følge sønnens række af filmsucceser.

- Jeg har set dem alle. Nogle gange dukker Christian op på tv'et i en af sine film. Jeg zapper gennem kanalerne, og pludselig er han der og kigger ud på mig gennem tv'et. Så tænker jeg: "Åh Gud", og bliver ved med at se det, fortæller hun.

Newspaq

 

Dagens Gossip