Bayern knuste Schalke

Der var to Boateng-brødre over for hinanden, og der var to Champions League sejrherrer med drømme om det tyske mesterskab. Men det blev kun Jerome Boateng og Bayern München, der kunne smile, efter Kevin-Prince Boateng og Schalke 04 blev besjeret med netop 0-4 hjemme på Veltins Arena i Bundesligaen.

Josep Guardiolas Bayern-mandskab er dermed oppe på siden af Borussia Dortmund i toppen af Bundesligaen. Begge hold har hele 16 point efter seks kampe, efter Dortmund lørdag måtte nøjes med 1-1 ude mod Nürnberg.

Både Bayern München og Schalke 04 vandt 3-0 over henholdsvis CSKA Moskva og Steaua Bukarest i midtugens Champions League-runde.

Bayern München viste til sidst klassen i en kamp i højt tempo, hvor også Schalke havde gode muligheder i kampens indledning. Men Bastian Schweinsteiger bragte Bayern i front, inden den kroatiske angriber Mario Mandzukic øgede efter godt forarbejde af blandt andre Franck Ribéry. Sidstnævnte scorede selv til 0-3, inden Claudio Pizarro fuldendte ydmygelsen af Schalke 04.

 

Dagens Gossip