Bayern-præsident svarer Zlatan igen efter Guardiola-kritik

Zlatan Ibrahimovic kommer nok ikke til at skrive Bayern München på sit i forvejen imponerende cv.

Paris St. Germain-angriberen har netop gentaget sin hårde og personlige kritik af Bayern München-træner Pep Guardiola i et interview med Der Spiegel.

Svaret på den kritik kommer nu fra Bayern-præsident Uli Hoeness:

- Jeg har ingen forståelse for det. Han prøver kun at distrahere fra, at han ikke har slået til i mange klubber. Han kom hver gang som den store redningsmand og endte som problembæreren, lyder modsvaret over for Sport Bild.

Zlatan Ibrahimovic har tidligere i sin egen biografi 'Jeg er Zlatan Ibrahimovic' rettet hård kritik af Pep Guardiola i forbindelse med deres samarbejde som henholdsvis spiller og træner i FC Barcelona.

- Han er en fantastisk træner, men som menneske er han en kujon. Han er ikke nogen mand, er Ibrahimovic citeret for at sige i interviewet.

Her sætter han også Pep Guardiola i mindre flatterende lys ved at rose sin tidligere træner José Mourinho for en lang række kvaliteter for derefter at nævne, at Guardiola er præcis det modsatte.

Zlatan Ibrahimovic føler, at Pep Guardiola ødelagde hans tid i Barcelona fra 2009-2011, hvor Lionel Messi var stjernen, der holdt den svenske angriber ude af holdet i store perioder.

 

Dagens Gossip