BBC suspenderer Top Gear-stjernen Jeremy Clarkson

Den ellers folkekære vært Jeremy Clarkson, kendt fra bil-programmet ”Top Gear” er blevet suspenderet fra sin arbejdsplads BBC.

De nærmere omstændigheder vedrørende beslutningen er endnu ukendte, men ifølge metro.co.uk ligger der et heftigt skænderi med programmets producer til grund for beslutningen.

TV-værten har tidligere været i vælten, fordi han er kommet til at tale over sig eller joke om emner, der anses for upassende blandt en stor del af seerne.

Læs også: Verdensstjerne involveret i vild bilullykke

Eksempler tæller, at han angiveligt skulle have komme til at sige det stødende skældsord ”nigger”, som optræder i en ældre børneremse, han sagde højt. I klippet nedenfor undskylder han denne episode.

Derudover har han i en vending sagt, at folk, der kaster sig ud foran toge er egoister, hvilket heller ikke blev modtaget vel af alle seere – heriblandt en række foreninger for mennesker med psykiske lidelser.

Læs også: TV-værts job usikkert efter ny racismeanklage

Mht. beslutningen om helt at suspendere værten, melder BBC indtil videre:

- Ingen andre er blevet suspenderet. Top Gear vil ikke blive sendt denne kommende søndag. BBC har ikke yderligere kommentarer på nuværende tidspunkt, lyder en formel melding fra en BBC-talsmand.

 

Dagens Gossip