Beatles-album solgt til svimlende pris

Skrevet af BNB

31/03/2013
Forsiden af albummet er signeret af både Paul, John, Ringo og George kort tid efter udgivelsen, og bandmedlemmernes underskrifter var med til at skrue prisen i vejret. Eksemplaret var ifølge magasinet The Hollywood Reporter vurderet til at koste »kun« 175.000 kroner, skriver Reuters.Tidligere er et særligt eksemplar af albummets cover blevet solgt på auktion for 700.000 kroner. Det dyreste, signerede cover på et Beatles-album nogensinde pryder dog pladen »Meet the Beatles«, der er blevet solgt for godt 870.000 kroner.Den ukendte køber af det særlige »Sgt. Pepper’s Lonely Hearts Club Band«-album kan nu læne sig tilbage og lytte til de dyre toner fra hits som »With a Little Help from My Friends«, »Lucy in the Sky with Diamonds« og »When I’m Sixty-Four«.

Mest læste i dag

Forsiden af albummet er signeret af både Paul, John, Ringo og George kort tid efter udgivelsen, og bandmedlemmernes underskrifter var med til at skrue prisen i vejret. Eksemplaret var ifølge magasinet The Hollywood Reporter vurderet til at koste »kun« 175.000 kroner, skriver Reuters.

Tidligere er et særligt eksemplar af albummets cover blevet solgt på auktion for 700.000 kroner. Det dyreste, signerede cover på et Beatles-album nogensinde pryder dog pladen »Meet the Beatles«, der er blevet solgt for godt 870.000 kroner.

Den ukendte køber af det særlige »Sgt. Pepper’s Lonely Hearts Club Band«-album kan nu læne sig tilbage og lytte til de dyre toner fra hits som »With a Little Help from My Friends«, »Lucy in the Sky with Diamonds« og »When I’m Sixty-Four«.