Beatles-stjerne uddeler råd til ung stjerne

Den unge britiske sanger, Ed Sheeran, har fået sig et par gode livsråd fra en af verdens største musiklegender, Sir Paul McCartney.

Bandmedlemmet og sangskriveren fra en af verdens mest succesfulde grupper gennem tiden, The Beatles, faldt i snak med Ed Sheeran til Oscar-festen i marts. Det afslører den 23-årige sanger selv i et interview med magasinet The Sunday Times' Culture.

Paul McCartney opfordrede den unge sanger til at kigge på, hvordan andre store stjerner omkring ham kommunikerer med mennesker.

- Paul snakkede med min fætter i lang tid, og sidst jeg så ham, var han meget venlig overfor min far, siger Ed Sheeran til magasinet.

- Jeg spurgte ham, hvorfor han tager sig tid til at snakke med alle, og han sagde: "Hvis du kigger på alle de store verdensstjerner lige fra Beyoncé og Dave Grohl til Justin Timberlake er de venlige, fordi de hviler i sig selv", fortæller Ed Sheeran og fortsætter sit McCartney-citat.

- "Det er nemmere, når du hviler i dig selv, og hvad du har opnået - du behøver ikke at lade som om. Og det er en bedre måde at leve på. At være glad frem for bitter".

Den unge sanger, der slog igennem med hittet "Sing", er glad for de gode livsråd fra den 72-årige "Beatle", men forsikrer samtidig, at han altid gør sit ypperste for at være helt ærlig. Han ville hade at blive beskrevet som "falsk".

- Så længe jeg er mig selv og helt ærlig overfor mig selv, så har jeg det fint. Det ville være langt værre, hvis jeg var helt glitter-agtig og poppet, for det er at være et falsk idol, siger Ed Sheeran og tilføjer:

- Det er vigtigt at være et menneske.

Newspaq

 

Dagens Gossip