Beboer i Esbjerg rystet: BMW holdt fem centimeter fra min stue

29/11/2012 12:53

Elo Christoffersen

Nyheder
Den voldsomme trafikulykke i morges på Nørregade i Esbjerg har rystet Sara Christiansen, der bor i Nørregade 69 - det hus, hvor en BMW endte i. - BMW'en holdt omkring fem centimeter fra min stue og holdt altså lige uden for mit stuevindue, fortæller Sara Christiansen til dagens.dk. Hun fortæller, at BMW'en med stor kraft kørte ind i en Kia personbil, som fløj flere meter hen af vejen og endte på siden. BMW'en fortsatte gennem et skilt og ramte et elskab inden bilen bragede ind i husmuren ud for Nørregade 69. En kvindelig fodgænger blev ramt og hun er i følge jv.dk kommet svært tilskade. Hun overføres enten til Odense eller Aarhus. Foto: Torben Hansen (Arkivfoto).

Mest læste i dag

Den voldsomme trafikulykke i morges på Nørregade i Esbjerg har rystet Sara Christiansen, der bor i Nørregade 69 - det hus, hvor en BMW endte i.

- BMW'en holdt omkring fem centimeter fra min stue og holdt altså lige uden for mit stuevindue, fortæller Sara Christiansen til dagens.dk.

Hun fortæller, at BMW'en med stor kraft kørte ind i en Kia personbil, som fløj flere meter hen af vejen og endte på siden. BMW'en fortsatte gennem et skilt og ramte et elskab inden bilen bragede ind i husmuren ud for Nørregade 69.

En kvindelig fodgænger blev ramt og hun er i følge jv.dk kommet svært tilskade. Hun overføres enten til Odense eller Aarhus.

Foto: Torben Hansen (Arkivfoto).