Beckham: Derfor er jeg hård mod mine børn

Han kunne godt være lidt af en hård hund, når han styrede midtbanen hos Manchester United, Real Madrid eller på det engelske landshold.

Og nu indrømmer David Beckham, at han også godt kan være streng, når det kommer til at opdrage sine børn. Han lader nemlig kun sine sønner spille computerspil i en time hver dag.

- Det kan godt være, at det lyder strengt, men vi er nødt til at sætte en grænse. De får ikke lov til at spille mere end en time, fordi det er vigtigt for mig, at de også leger udenfor, fortæller fodboldlegenden til PEOPLE.com.

Beckhams tre sønner Brooklyn, Romeo og Cruz, som han har sammen med sin kone Victoria Beckham, lader i øvrigt alle sammen til at have arvet lidt af deres fars sportslige talent.

- Brooklyn er meget dygtig, mens Romeo er super hurtig, og den lille Cruz er den hårde hund. Det er så vigtigt for mig, at de er involveret i sport af helbredsmæssige grunde, siger 39-årige Beckham.

Den engelske fodboldstjerne stoppede sidste år sin aktive karriere.

Newspaq

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip