Beckham i spil til både England og Frankrig

Flere europæiske storklubber står klar til at give David Beckham en kontrakt, når han om kort tid stopper i Los Angeles Galaxy.

Selv om den 37-årige brite de seneste år har spillet på et lidt lavere niveau i USA, så har det ikke mindsket interessen for ham.

- Jeg har nogle interessante og spændende muligheder på bordet.

- Jeg er meget smigret over de muligheder, jeg har. Jeg føler stadig, at jeg er i stand til at spille og overvejer ikke at stoppe, siger David Beckham.

Flere af midtbanespillerens tidligere trænere har udtalt, at de gerne vil have ham til deres klub. Senest er franske Monaco føjet til listen over bejlere.

- På vej til træning her til morgen hørte jeg om Monaco. En ven fra London sagde til mig, at "jeg har hørt, at du skal til Monaco". Det var første gang, jeg hørte om det, siger Beckham.

- Der er også managere som Carlo Ancelotti (Paris St. Germain), Harry Redknapp (Queens Park Rangers) og Sam Allardyce (West Ham), der har udtalt, at de gerne vil have mig, og de ved, hvor professionel jeg er. Det betyder meget for mig.

- Det er det, jeg har bygget hele min karrieren op på. At være en professionel og arbejde hårdt, så det er dejligt at blive anerkendt for det, fortæller fodboldikonet, der ikke vil sætte nogen slutdato på karrieren.

- Jeg mener, at jeg fortsat har en udfordring tilbage i mig. Jeg ved ikke, hvor mange år jeg har tilbage, men jeg føler stadig, at jeg kan være med, siger han.

Den tidligere engelske landsholdsanfører spiller sin sidste kamp for LA Galaxy på lørdag i MLS Cup-finalen mod Houston Dynamo.

/ritzau/

 

Dagens Gossip