Beckham slutter sit USA-eventyr med triumf

Superstjernen David Beckham fik sig et fornemt farvel til fodboldarenaerne i USA, da han i sin afskedskamp var med til sikre sin amerikanske vestkystsklub, Los Angeles Galaxy, endnu et mesterskab til samlingen.

I lørdagens finale i den bedste amerikanske række, Major League Soccer (MLS), blev modstanderne fra Houston Dynamo slået med 3-1. Med sejren høster Galaxy-favoritterne sin fjerde mesterskabstriumf i MLS.

Houston bragte sig foran kort før pausen, men i anden halvleg udlignede forsvarsspilleren Omar Gonzalez med et hovedstød.

Siden slog to af Galaxys aldrende stjernenavne til, da både Landon Donovan og Robbie Keane scorede på hvert deres straffespark.

David Beckham har spillet seks sæsoner for klubben i Los Angeles, og den tidligere engelske landsholdsanfører modtog et stående bifald fra publikum, da han blev skiftet ud i sekunderne inden slutfløjt.

- Jeg er trist over, at det er slutningen. Det har været et fantastisk sted for mig og fortsætter med at være et fantastisk sted, sagde den 37-årige brite efter kampen.

Kampen er Beckhams sidste i MLS, inden har drager på karrierens sidste eventyr. Det er endnu uvist, hvor han rejser hen med sine fodboldstøvler.

På rygteplan er ombejlede Beckham sendt til både den storsatsende franske klub Paris Saint-Germain og engelske Queens Park Rangers, som i øjeblikket ligger sidst i Premier League.

For at erstatte sit engelske ikon meldes Los Angeles Galaxy klar til at slå kløerne i brasilianske Kaká.

/ritzau/Reuters

 

 

Dagens Gossip