Bedre boligøkonomi øger Realkredit Danmarks overskud

Danskernes økonomi har fået det bedre, og det kan ses i det årsregnskab for 2014, som Realkredit Danmark offentliggjorde tirsdag.

Realkreditselskabet leverede et årsresultat på knap 3,1 milliarder kroner efter skat, hvilket er 444 millioner kroner mere end året før. Det svarer til en fremgang på 17 procent.

- Øget aktivitet på bolig- og ejendomsmarkedet og en styrkelse af vores markedsposition har medvirket til en forbedring af resultatet. Derudover er det glædeligt, at nedskrivningerne er faldet markant.

- De lavere renter på realkreditlån kombineret med moderat økonomisk vækst har bidraget positivt til vores kunders økonomi, siger administrerende direktør Carsten Nøddebo i en pressemeddelelse og kalder resultatet "tilfredsstillende".

I 2014 udgjorde nedskrivningerne kun 1,117 milliarder kroner i modsætning til 2013, hvor de løb op i 1,471 milliarder kroner.

Samtidig er det lykkedes at øge indtægterne med fire procent, mens omkostningerne tilsvarende er reduceret med fire procent.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip