Begravede sin mand: Få dage efter finder hun hans hjerteskærende brev

Foto: Emma Weaver

Hendes mand mistede livet som udsendt soldat. Han efterlod et brev, som hun fandt få dage efter hans begravelse.

26-årige Todd Weaver mistede livet i en bombeeksplosion på hans anden udsendelse til Afghanistan. Han efterlod sig en kone og en lille datter.

Læs også

Trine Dyrholm om forældrerollen: 'Man fejler hele tiden'

Hans kone, Emma, var naturligvis knust over nyheden. Hun var nu efterladt til at tage var for deres lille datter Kiley. Derfor var det en svær tid for den unge mor, der forsøgte at være stærk for hendes datter.

To dage efter Todd blev begravet, sorterede kiggede Emma på nogle af hans. Her stødte hun på noget, som fik tårerne til at trille.

Noget fik hende til at tage et kig på Todds computer, hvor hun fandt to breve: et til hende og et til deres datter Kiley. Det var et emotionelt og hjerteskærende brev fra hendes mand:

"Kære Emma,

Hvis du læser dette, så er jeg ikke kommet hjem, og kan derfor ikke minde dig om, hvor meget jeg elsker dig. Jeg elsker dig så meget, skat, og jeg vil altid elske dig. Selvom jeg ikke er ved dig nu, så søg trøst i, at jeg våger over dig nu.

Jeg er ikke væk, og jeg vil altid være hos dig i ånden. Jeg ved, at det er en hård tid for dig, men jeg ved også, hvor stærk du er. Aldrig glem, at Gud vidste, hvad der er bedst for os, da vi blev født. Søg trøst i det. Det her skete af en grund. Selvom du ikke tror på det nu, så vil du tro det en dag.

Jeg vil have, at du skal vide, hvor vigtigt du er for mig. Jeg kunne ikke forestille mig en mere omsorgsfuld, smuk og kærlig kone. De minder, som vi har delt de sidste par år, har været de bedste i mit liv. Selvom det kan virke som om mit liv blev for kort, levede jeg et liv, som de fleste kun kan drømme om. Jeg giftede mig med den perfekte kvinde. Jeg har en smuk datter, der forbløffede mig hver dag.

Jeg havde endda to gode hunde - i hvert fald det meste af tiden. Jeg kunne ikke bede om mere. Hvis du føler dig ned, skal du bare tænke tilbage på de minder, vi har delt. Se på vores datter og se hvor smuk hun er.

Vær stærk for hende. Mind hende om sin far, og fortæl hende, at jeg elskede hende mere end noget andet i verden. Hendes fødsel var den bedste dag i mit liv, og hun var den bedste ting, der nogensinde skete for mig. Hendes smil og latter repræsenterer alt, hvad der er godt og smukt i denne verden.

Fortæl hende, at far er i himlen nu og vil passe på hende og beskytte hende hvert minut af hver dag. Jeg elsker dig, Emma. Men vær aldrig bange for at gøre det, du skal gøre for at være lykkelig. Det er så vigtigt, at du fortsætter med at finde lykke i dit liv. Selvom du måske synes, det er umuligt lige nu, skal du tro på det.

Der kommer meget bedre tider. Du og Kiley har et vidunderligt liv foran jer, og jeg er så glad for at have delt noget af det med jer.

Jeg elsker dig.

Din kærlige mand,

Todd"

Da Emma var færdig med at læse brevet, trillede tårerne ned ad hendes kinder. Men med hjælp fra brevene har hun senere være i stand til at komme videre.

Hun har endda fundet kærligheden igen, som Todd også rådede hende til at gøre i hans brev. Emma og hendes nye mand lever et lykkeligt liv, og Kiley har tilmed fået en lillesøster.

Læs også

Kæmpe forvirring omkring mundbind: Kulturministeriet præciserer retningslinjerne

Men der er ingen tvivl om, at minderne om den mand, der elskede dem så meget, for evigt vil være i deres hjerter.

 

Dagens Gossip