Bendtner-aftale hænger i tynd tråd

Det er mere end tvivlsomt, om Nicklas Bendtner bliver enig med Eintracht Frankfurt om et skifte til Bundesliga-klubben.

Tidligere på ugen meddelte Eintracht ellers på klubbens officielle hjemmeside, at danskeren var i Frankfurt til "afgørende forhandlinger", men meget tyder på, at parterne har svært ved at finde fælles fodslag.

- Efter at vi har afvejet alle argumenter, har det vist sig at være urealistisk at lave en aftale med Bendtner, sagde Frankfurt-chefen Heribert Bruchhagen onsdag eftermiddag til det tyske fodboldmagasin Kicker.

Flere medier oplyser dog, at forhandlingerne derefter alligevel fortsatte i håb om, at det skulle lykkes at nå til enighed.

Eintracht Frankfurt har aftalt en pris på Bendtner med danskerens nuværende klub, Arsenal, men det er endnu ikke lykkedes at blive enig med Bendtner selv, der ifølge Kicker har en årsløn på omkring tre millioner euro (22 millioner danske kroner) i England.

Det er noget mere, end Frankfurt er vant til at betale sine spillere, og tyskerne har for længst linet en plan B op i form at den tjekkiske angriber Vaclav Kadlec, hvis Bendtner-handlen endegyldigt skulle kollapse.

/ritzau/

 

Dagens Gossip