Bendtner: De bedste fans er i Parken

26/03/2013 20:02

BNB

Nyheder
- Det er så stor en kamp i aften. Lad os vinde igen og vise, hvad vi kan gøre i denne gruppe, skriver Nicklas Bendtner på sin Twitter-konto. -. De bedste fans er i Parken - det bedste sted at være. Kom så, drenge, skriver Bendtner. Nicklas Bendtner har i øjeblikket karantæne fra landsholdet efter at have været i overskrifterne for at have kørt bil i det indre København med en alkohol-promille på 1,75. Og turen foregik oven i købet imod færdselsretningen og uden gyldigt kørekort. Desuden er Arsenal-angriberen - der i denne sæson er udlejet til Juventus - først så småt ved at komme sig over den lyskeskade, der har holdt ham ude i flere måneder.

Mest læste i dag

- Det er så stor en kamp i aften. Lad os vinde igen og vise, hvad vi kan gøre i denne gruppe, skriver Nicklas Bendtner på sin Twitter-konto.

-. De bedste fans er i Parken - det bedste sted at være. Kom så, drenge, skriver Bendtner.

Nicklas Bendtner har i øjeblikket karantæne fra landsholdet efter at have været i overskrifterne for at have kørt bil i det indre København med en alkohol-promille på 1,75. Og turen foregik oven i købet imod færdselsretningen og uden gyldigt kørekort.

Desuden er Arsenal-angriberen - der i denne sæson er udlejet til Juventus - først så småt ved at komme sig over den lyskeskade, der har holdt ham ude i flere måneder.