Bendtner efterlyser indlæg og mere støtte i feltet

Det danske fodboldlandshold har ikke scoret mål i de seneste tre landskampe.

Den kedelige stime må gerne stoppe i venskabskampen søndag mod Frankrig, siger angriber Nicklas Bendtner, der har en klar idé om, hvad der kan gøre Danmark farligere.

- Nogle gange mangler vi flere spillere i boksen. Det er noget, som vi skal snakke sammen om, så vi kan se, om vi kan ændre på det.

- For vi ved, at vi har spillerne, som er gode til at lave indlæg, og vi har spillerne, som er gode inde i boksen, siger Nicklas Bendtner, der selv gerne vil have mange flere indlæg.

- Som angriber ønsker du altid, at du får en masse indlæg, men det får du ikke altid.

Danmark indledte målkrisen med to gange 0-0 mod Albanien og Armenien, før det torsdag blev til et 0-1-nederlag mod Portugal. Et stolpeskud fra Nicklas Bendtner er det tætteste, Danmark har været på en scoring i de tre kampe.

- Hvis man skal kigge på det sort på hvidt, så har vi ikke skabt nok chancer de tre sidste kampe. Der kunne vi sagtens have skabt flere chancer, men det har vi desværre ikke formået, siger Bendtner.

Selv føler angriberen, at hans stigende formkurve kan være med til at få nettet til at blafre.

- Min form bliver bedre og bedre, og det kunne man også se mod Portugal. Der var lidt mere plads til mig, fordi de ikke havde lige så mange bag bolden, som Albanien og Armenien havde.

- Det passer mig rigtig fint, og sådan tror jeg også, det bliver næste gang, siger Nicklas Bendtner med henvisning til kampen mod Frankrig søndag aften.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip