Bendtner historie i Juventus

Det blev ikke til den store succes for danskeren hos de sort-hvid-stribede fra Juventus.

Han fik otte kampe og ingen mål. Det hele sluttede med en skade i lysken. Og nu melder træner Antonio Conte så ud, at Bendtner, der er på leje fra Arsenal, er færdig hos den gamle dame.

Den udmelding undrer dog i den grad en lokal journalist fra avisen La Stampa.

- Jeg fandt meldingen fra Antonio Conte mystisk, fordi lægestaben hele tiden har ment, at han var skadet i 2-3 måneder og derfor godt kunne have spillet en rolle omkring både Champions League og mesterskabet i slutningen af sæsonen, siger Massimilliano Nerozzi ifølge Sporten.dk.

Han regner dog ikke med, at klubben af den grund allerede nu vil sende Bendtner hjem til Arsenal, da skadesproblemerne i Juventus er så store, at Bendtner måske alligevel kan bruges på en eller anden måde i slutningen af sæsonen.

Meldingen om skaden er også skidt nyt for det danske landshold, som i foråret spiller kvalifikationskampe til VM i Brasilien. Og til kampen mod Tjekkiet og Bulgarien i marts må landstræner Morten Olsen måske se bort fra den høje angriber.

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip