Bendtner hygger sig i Sydafrika

I den tyske Bundesliga er han vant til, at hans modstandere er granvoksne mænd.

Derfor kunne danske Nicklas Bendtner slappe lidt mere af, da han søndag spillede fodbold med en hel masse sydafrikanske børn.

- Jeg havde en fantastisk dag. Jeg spillede fodbold med børn og havde det vildt sjovt. Så mange smil, skriver den danske angriber om et billede på sin Instagram-profil, hvor han sidder sammen med adskillige afrikanske unger i grønne trøjer.

Nicklas Bendtner er med Wolfsburg på træningslejr i Sydafrika. Og det er tydeligt, at der ikke hele tiden står hård træning på programmet.

Foruden fodboldkampen med børnene har Bendtner og hans holdkammerater også haft tid til blandt andet at tage billeder med en skildpadde.

- Jeg har aldrig set Bassi (Bendtners holdkammerat) så begejstret. Han insisterede på, at vi alle skulle have et billede sammen med den her skildpadde. Han havde aldrig set en skildpadde før, skriver danskeren på sin Instagram-profil om et billede, der netop forestiller en skildpadde sammen med Bendtner og tre af hans holdkammerater.

Se et billede af Bendtner med de sydafrikanske børn her: http://instagram.com/p/x_XEY9A_sk/?modal=true

Newspaq

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip