Bendtner: Jeg klæder mig som en bad boy

Skrevet af admin

06/02/2015
Normalt ser man ham i de røde og hvide landsholdsfarver eller i fodboldklubben Wolfsburgs hvide og skriggrønne farver.Med uden for grønsværen iklæder fodboldspilleren Nicklas Bendtner sig finere sager end svedigt sportstøj. Den tidligere smykkedesigner kender sit omdømme som fodboldbanens bad boy, og derfor er han slet ikke i tvivl om, hvad sådan en som ham skal tage på om morgenen.- Bad boys har Chanel på, skriver Nicklas Bendtner til det lettere udvaskede billede i sort/hvid af sig selv med et hårdkogt blik i øjnene iført hue, skjorte og frakke, som meget vel kunne være indkøbt hos det eksklusive franske luksusmærke.Billedet har straks fået nogle af hans mange Instagram-følgere til at skrive tilnavnet "lord," som Bendtner har fået blandt sine fans.27-årige Bendtner har ud over fodboldkarrieren for klubberne Arsenal, Sunderland, Juventus og Wulfsburg også været smykkedesigner for sit eget mærke Noble By Bendtner.Se billedet af Bendtner her: http://instagram.com/p/yux3BQg_h7/?modal=trueNewspaq

Dagens topnyheder

Normalt ser man ham i de røde og hvide landsholdsfarver eller i fodboldklubben Wolfsburgs hvide og skriggrønne farver.

Med uden for grønsværen iklæder fodboldspilleren Nicklas Bendtner sig finere sager end svedigt sportstøj. Den tidligere smykkedesigner kender sit omdømme som fodboldbanens bad boy, og derfor er han slet ikke i tvivl om, hvad sådan en som ham skal tage på om morgenen.

- Bad boys har Chanel på, skriver Nicklas Bendtner til det lettere udvaskede billede i sort/hvid af sig selv med et hårdkogt blik i øjnene iført hue, skjorte og frakke, som meget vel kunne være indkøbt hos det eksklusive franske luksusmærke.

Billedet har straks fået nogle af hans mange Instagram-følgere til at skrive tilnavnet "lord," som Bendtner har fået blandt sine fans.

27-årige Bendtner har ud over fodboldkarrieren for klubberne Arsenal, Sunderland, Juventus og Wulfsburg også været smykkedesigner for sit eget mærke Noble By Bendtner.

Se billedet af Bendtner her: http://instagram.com/p/yux3BQg_h7/?modal=true

Newspaq