Bendtner kom på banen i sidste Juventus-kamp

19/05/2013 12:40

Newspaq

Nyheder

Mest læste i dag

Nicklas Bendtner fik knap 20 minutters spilletid i den sidste kamp i sæsonen for Juventus, som tabte 2-3 på udebane til Sampdoria.

Den danske landsholdsangriber blev skiftet ind i det 74. minut i stedet for den italienske landsholdsangriber Sebastian Giovinco.

Bendtner kom ind ved stillingen 1-2, men han kunne ikke hjælpe med at vende resultatet til noget positivt.

Angriberen Fabio Quagliarella bragte Juventus foran 1-0 efter 25 minutter, inden Eder Martins udlignede til 1-1 på et tyndt dømt straffespark lidt senere i første halvleg.

I anden halvlegs 57. minut scorede Lorenzo De Silvestri til 2-1 for Sampdoria, og to minutter efter indskiftningen af Bendtner øgede Mauro Icardi til 3-1 for hjemmeholdet.

Midtbanespilleren Emanuele Giaccherini fik reduceret til slutresultatet 2-3 i overtiden, men tættere på point kom Juventus ikke.

Bendtner kan glæde sig over, at det trods alt blev til spilletid i 2013, efter at han har siddet uden for med en skade, som han pådrog sig i december.

Torino-klubben vandt det italienske mesterskab med 87 point efter 38 kampe, mens Napoli på andenpladsen har 78 point og en kamp tilbage i sæsonen.

/ritzau/