Bendtner spiller for Arsenal på onsdag

Nicklas Bendtner er med i Arsenals trup, som på onsdag møder West Bromwich Albion på udebane i den engelske liga cup-turnering, Capital One Cup.

Det siger den engelske fodboldklubs manager, Arsène Wenger, ifølge avisen The Independents hjemmeside.

- Det er en fantastisk mulighed for ham, siger han til hjemmesiden.

Arsenal forsøgte i sommer ellers at afsætte den løntunge danske angriber, som ikke har bidraget med noget som helst for Arsenal de seneste to sæsoner.

Det skyldes, at Nicklas Bendtner har været lejet ud til Sunderland og Juventus.

Danskerens lønkrav gjorde et skifte besværligt, og til sidst i transfervinduet måtte Arsenal selv sige nej til et skifte, fordi klubben er hårdt ramt af skader blandt offensivspillerne.

- For at være helt ærlig, så var det meningen, at han skulle skifte klub, men han blev, og når han blev, bliver man nødt til at se ham som en del af holdet, siger Arsène Wenger.

Franskmanden Olivier Giroud er det suveræne førstevalg som frontangriber, men Arsène Wenger åbner op for, at det måske kan ændre sig.

- Hvis han (Bendtner) fortjener at spille i stedet for Giroud, så spiller han. Så simpelt er det.

Nicklas Bendtner er i øjeblikket ved at komme sig oven på en mindre skade, men Arsène Wenger forventer, at han kan træne med inden for de næste par dage.

Den franske manager har ikke altid haft det helt let med det danske problembarn, som inden for det seneste år primært har gjort sig bemærket med en meget omtalt spritkørsel-sag i København.

Arsène Wenger lægger dog op til forsoning.

- Han kom lidt på gale veje, men han er ingen slem dreng, siger manageren.

- Han er en god dreng. Han tog lidt den nemme vej, men nu har han indset, at det er ved at være tidspunktet for ham i hans karriere. Han har forstået beskeden, siger han.

Nicklas Bendtners kontrakt med Arsenal udløber næste sommer.

/ritzau/

 

Dagens Gossip