Bendtner stadig ikke med til Arsenal-træning

Nicklas Bendtner blev i går overraskende indlemmet i den 25-mands store trup, som skal spille Champions League for Arsenal i efteråret, men det er altså forsat ikke nok til, at danskeren igen må træne med den øvrige trup.

Ifølge John Cross, som er skribent for Daily Mirror i London og har et indgående kendskab til Arsenal, skal danskeren dog ikke regne med, at være på vej tilbage på holdet trods sin deltagelse i klubbens Champions League-trup.

- Han bliver stadig holdt væk for holdet. I øjeblikket træner han med Thomas Vermalen, som er på vej tilbage fra en skade. Jeg blev fortalt i starten af ugen, at Bendtner forsat er mindst tre uger fra kampform, og jeg kunne godt forestille mig, at han i hvert fald i de næste par uger forsat ikke er en del af den daglige træning i Arsenal-truppen, siger han.

Thomas Vermalen er anfører i storklubben, men ifølge John Cross skal træningen med ham ikke ses som et signal om, at Bendtner er på vej tilbage i varmen. Tværtimod.

- Officielt er han stadig klubbens anfører, men jeg tror ærlig talt, at Arsenal helst havde solgt ham i løbet af sommeren. Havde det ikke været for hans skade, så tror jeg, at han var solgt nu. Så det er udelukkende et spørgsmål om, at klubben har to spillere som skal genoptræne, at de træner sammen i øjeblikket. Mere skal vi ikke ligge i det.

John Cross ser det stadig for utænkeligt, at Bendtner får spilletid under manager Arséne Wenger i denne sæson.

- Jeg vil blive meget, meget overrasket, hvis Bendtner igen kommer til at spille for Arsenal - også selvom han er involveret i Champions League-truppen. Simpelthen på grund af de problemer han har skabt i klubben.

Arsenal starter Champions League-sæsonen om små to uger, når de onsdag den 18. september skal en tur til Marseille. Arsenal er havnet i en meget vanskelige gruppe, hvor også italienske Napoli og de tyske publikums-yndlinge fra Dortmund kæmper for avancement.

 

Dagens Gossip