Bendtner uønsket i Juventus

Den kontroversielle angribers opførsel en februar-nat på Gammel Strand i København fik store konsekvenser herhjemme, men i Juventus er den mere eller mindre blevet tiet ihjel. I hvert fald udadtil.

Internt har Bendtner fået en skideballe af Juve-ledelsen med Giuseppe Marotta og Fabio Paratici i spidsen. Men ellers har det været let for Juventus at ignorere Nicklas Bendtner, fordi den danske angriber har været ude af øje og sind med en skade.

- Nicklas er tilbage på træningsbanen igen og er lykkelig for det, siger Bendtners rådgiver, Jesper Lynghus, til sporten.dk.

En klarmelding fra Bendtner er dog ikke ensbetydende med spilletid. Tværtimod. Juventus er ikke færdig med at straffe den målløse danske angriber, og nu hvor han igen er klar, kan klubben gøre det på den klassiske manér ved at nægte ham spilletid.

- Bendtner træner med nu, men ikke med førsteholdet. Han er snart klar, men lige lidt hjælper det. Jeg er helt sikker på, han ikke får et eneste sekunds spilletid resten af sæsonen, forklarer Massimiliano Nerozzi, der følger Juventus minutiøst for den Torino-baserede avis La Stampa.

- Conte er stadig sur på ham. Mest af alt over, at Juventus skulle høre om hans spirituskørsel fra en tredjepart. Ikke fra Bendtner selv eller fra hans folk, forklarer Nerozzi om grunden til Contes adfærd.

Juventus’ plan er i stedet ganske simpel. 30. juni udløber Nicklas Bendtners lejeaftale, hvorefter han returnerer til Arsenal. Men Bendtner, der næppe når at score ét eneste mål i den zebrastribede trøje, får hverken et tårevædet farvel eller en farvel-fest i Torino.

- Når Bendtners kontrakt udløber, sniger Juventus ham ud af bagdøren. Aftalen med Bendtner er ikke en, Juventus’ ledelse er stolt af. Så når han forlader Torino, bliver det fra klubbens side forbigået i tavshed, siger Massimiliano Nerozzi.

Nicklas Bendtner blev lyskeskadet i en pokalkamp 12. december. Efterfølgende lod Juventus sin danske angriber rejse hjem til København, mens han genoptrænede. Det var her, Bendtner natten til 3. marts blev snuppet for spirituskørsel i midten af København efter en våd bytur.

 

 

Dagens Gossip