Benitez vil sende Chelseas klublegender væk

Generationsskiftet i Chelsea er rykket tættere på. Didier Drogba blev allerede i sommer skippet af sted, og snart kommer turen til andre af de spillere, der var med til at løfte klubben op i kredsen af europæiske tophold.

Frank Lampard har ifølge sin agent fået besked på, at han ikke får forlænget den kontrakt, der udløber til sommer, og det lader heller ikke til, at John Terry og Ashley Cole går fri af foryngelseskuren.

Uden at nævne navne gør manager Rafael Benitez det i hvert fald klart, at man ikke er garanteret en forlængelse med Champions League-mestrene alene baseret på fortidens meritter.

- Jeg har stor respekt for klubbens legender. Det er fantastisk, hvad de har gjort for denne klub. Men vi er nødt til at have nye spillere, så vi kan fortsætte med at vinde kampe. Det forventer fansene også, siger han ifølge Reuters.

Det er ikke kun præstationerne på banen, der optager Benitez. Med de nye regler om finansiel fairplay, skal han også holde et øje på klubbens lønudgifter, og det øger heller ikke just chancen for at forlænge med de løntunge spillere.

32-årige John Terry har kontrakt frem til sommeren 2014, mens Ashley Coles aftale med Chelsea udløber til sommer.

Han har tidligere afvist den et-årige forlængelse, han er blevet tilbudt af klubben, og kan skrive en ny kontrakt for den kommende sæson med en anden klub i det nuværende transfervindue.

Rygter vil vide, at hans tidligere træner Carlo Ancelotti er lun på at hente backen til Paris Saint-Germain.

/ritzau/

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip