Berlusconi fejrer nytår som ungkarl

Italiens tidligere premierminister Silvio Berlusconi er igen ungkarl.

Den 78-årige rigmand og den 28-årige Francesca Pascale har brudt med hinanden, skriver avisen La Stampa ifølge The Independent.

Oplysningerne om bruddet er kommet frem, efter at det stod klart, at de to har holdt jul hver for sig.

Berlusconis privatliv er sjældent langt væk fra overskrifterne i den italienske presse. Ofte har det været skandaler eller domme som den, han lige nu afsoner ved at lave samfundsarbejde på et plejehjem i Milano.

Men med romancen mellem Berlusconi og den unge kvinde har det været lidt anderledes. Nogle iagttagere i de lokale medier har spekuleret i, at Pascale kan have fået den gamle mand til at slappe lidt af. At han er klar til en mindre fremtrædende rolle i Italien.

I et interview med magasinet Vanity Fair i 2013 udtrykte Berlusconi sin taknemmelighed over for Pascale for hendes støtte i en periode, hvor han sloges for sit politiske liv og sin ære ved domstolene.

I samme interview sagde Pascale, at Berlusconi blot skulle "nævne en dato", hvis han ville giftes.

Siden sommer har der imidlertid været en stribe rygter, skriver The Independent, som har antydet, at alt måske ikke var fryd og gammen.

Efter interviewet i Vanity Fair har Berlusconis tredje ældste datter, Barbara Berlusconi, sagt, at det er usandsynligt, at hendes far gifter sig igen.

I juli 2014 fejrede Barbara sin 30-års fødselsdag.

Silvio Berlusconi er måske nok ungkarl igen, men problemer har han stadig. Der venter flere retssager om blandt andet korruption, og hans parti, Forza Italia, har mistet mange medlemmer.

Tidligere havde partiet 400.000 medlemmer, men nu er det blot 60.000, rapporterede lokale medier kort før jul.

Berlusconi har fem børn og har været gift to gange. Han blev senest skilt in 2010

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip