Bette Midlers opsang til ung kollega: Du sælger sex

At sex sælger er ingen hemmelighed. Men ifølge den erfarne sangerinde og skuespiller Bette Midler er der grænser for, hvor sexet man bør klæde sig for at få succes i musikbranchen.

Senest har den garvede berømthed rettet sit feministiske skyts mod den unge sangerinde Ariana Grande, som hun beskylder for at klæde sig og opføre sig udfordrende alene for at sælge sin musik. Det skriver The Telegraph.

- Den måde Ariana Grande slænger sig på den der sofa. Det ser så fjollet ud. Jeg ved ikke, hvem der beder hende om at opføre sig sådan, men jeg ville ønske, de ville stoppe, siger hun i et længere interview til avisen.

De skarpe formuleringer er imidlertid faldet den unge sangerinde for brystet. Hun har derfor taget til genmæle på det sociale medie Twitter. Her har Ariana Grande postet et foto af Bette Midler i en meget lille bikini, hvortil hun skriver:

- Bette har altid været en feminist, der talte for kvinders rettigheder til at klæde sig, hvordan f... de vil uden at blive dømt. Jeg er ikke sikker på, hvor den Bette blev af, men jeg vil have den sexede havfrue tilbage, skriver Arina Grande og fortsætter:

- Jeg vil dog altid være fan af dig ligegyldigt hvad, og jeg vil fortsætte med at citere "Ekskonernes klub" (Film med Bette Midler fra 1996, red.) hver dag, skriver hun.

Se Ariana Grandes foto af sit feministiske idol i bikini her: https://twitter.com/ArianaGrande/status/537366090087952384

Newspaq

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip