Bettina Palle skal betale bokser 1,6 millioner kroner

Boksepromotor Bettina Palle har fået en ekstraregning på 1,6 millioner koner. Hun skal nemlig betale pengene til en bokser, der har fået en arbejdsskade.

Det er Østre Landsret, der onsdag kom frem til, at Bettina Palle skal betale pengene i en sag fra 2008. Bokseren har fået erstatning fra Arbejdsmarkedets Erhvervssygdomssikring, der har gjort krav på pengene.

Bettina Palle havde under sagen nedlagt påstand om, at hun ikke var forpligtet til at betale erstatning. Men landsretten fandt altså frem til, at det var hun.

Landsretten skriver i dommen blandt andet, at det især er ordlyden af aftalen "er indgået med Bettina Palle personligt og ikke med International Entertainment ApS, der var ejet af Mogens Palle".

- Bokser/manager-kontrakten tillagde Bettina Palle meget vidtgående instruktionsbeføjelser over for ..., ligesom kontrakten havde en betydelig økonomisk og erhvervsmæssig interesse for hende, står der i dommen.

Af arbejdsskadesikringsloven fremgår det, at en arbejdsgiver skal refundere beløb, som Arbejdsmarkedets Erhvervssygdomssikring udbetaler, medmindre Ankestyrelsen skønner noget andet.

Bettina Palle skal desuden betale 100.000 kroner i sagsomkostninger til Ankestyrelsen. Ved fastsættelsen af beløbet er der ud over sagens værdi taget hensyn til sagens omfang og varighed.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip