Beyoncé rørt til tårer med datter på scenen

Æblet falder sjældent langt fra stammen. I hvert fald var det en særdeles medievant toårig, der søndag aften rørte hele publikum under søndagens MTV VMA-awardshow.

Den toårige pige, der er datter af superstjerneparret Beyoncé og Jay-Z, var med på scenen for at hylde sin mor, der fik overrakt MTVs ærespris, Michael Jackson Video Vanguard Award, for sit enestående bidrag til musikken.

Beyoncé gik op på scenen for at modtage prisen efter at have cementeret sin stjernestatus ved at gennemføre et 15 minutter langt medley af sine hits.

Her stod gemalen Jay-Z klar med datteren Blue Ivy på armen for at give Beyoncé statuetten.

Jay-Z hyldede sin kone ved at kalde hende "dronning Bey" og "den største nulevende kunstner nogensinde," mens der gik et suk gennem salen, da lille toårige Blue Ivy sagde: "Godt arbejde, mor" (good job, mommy, red.)

En meget rørt Beyoncé kunne næsten ikke få et ord over læberne.

- Jeg er så overvældet ... Jeg er så overvældet og fyldt med så megen taknemmelighed, lød det fra sangdronningen, som hyldede sine dedikerende fans med nummeret "XO".

- Denne sang er for mine fantastiske fans. Hvis det ikke var for jer, stod jeg ikke her på denne scene, sagde hun.

Blue Ivy går som toårig allerede i sine forældes fodspor. Faktisk er den lille pige den yngste artist nogensinde til at medvirke på et nummer. Blot to dage gammel optrådte hun på Jay-Zs nummer "Glory." Det var dog ikke gangsterrap-gloser, hun fremførte, men hjerteskærende babygråd.

Hør nummeret her: https://www.youtube.com/watch?v=qGFAFvV4dpI

Newspaq

 

Dagens Gossip