Beyoncés søster sagde ja til sin 51-årige instruktør-mand

Med hans imponerende fuldskæg og hendes gigantiske afrofrisure ligner Solange Knowles og Alan Ferguson det perfekte par.

Og i weekenden blev de gift ved en bryllupsceremoni i New Orleans. Det nygifte par ankom på hvide cykler, inden de sagde ja til hinanden foran omkring 200 gæster.

Det skriver PEOPLE.com.

Blandt disse gæster var søsteren Beyoncé og hendes kendte mand Jay-Z, ligesom sangerinden Janelle Monáe også var på gæstelisten.

Meget tyder på, at brylluppets tema var farven hvid. Solanges verdenskendte søster Beyoncé har nemlig lagt en række billeder op på sin Instagram-profil, hvor alle brylluppets gæster således er klædt i hvidt.

Selv Jay-Z er iført et hvidt jakkesæt, selv om det almindeligvis nærmest er forbudt til et bryllup, fordi gæsternes tøj ikke må overstråle brudens.

Solange Knowles har været gift før - med Daniel Smith, som hun har en 10-årig søn sammen med. Parret gik fra hinanden i 2007, efter de havde været gift i tre år.

Og nu har sangerinden altså giftet med 51-årige Alan Ferguson, der lever af at instruere musikvideoer. Han har blandt andet lavet videoer for Katy Perry og John Legend.

Se et billede det hvidklædte brudepar lige her: http://instagram.com/p/vfE2cXPw-y/?modal=true

Newspaq

 

Dagens Gossip