Bieber sprang ud som undertøjsmodel - blev mødt af buh-råb

Buh-råbene fra publikum ville have fået de fleste til at dreje resolut om på hælen og forlade scenen. Men ikke skandalesangeren Justin Bieber.

Han havde besteget den prominente catwalk til New York-modeuges "Fashion Rocks"-show for at fremvise Calvin Kleins nye undertøjskollektion.

Det kontroversielle popidol fremviste et mindre stripshow på scenen, hvor han først smed bukserne og derefter undertrøjen for til sidst at stå tilbage kun iført sine Calvin Klein-boxershorts.

- Er det ikke mere behageligt?, spurgte han retorisk modellen Lara Stone, som var med ham på scenen for at præsentere Calvin Klein-modeshowet, som blev ledsaget af en optræden af den amerikanske sangerinde Rita Ora.

I takt med at tøjstykkerne røg af popsangernes trænede krop, og Justin Bieber viste musklerne under de tatoverede overarme, begyndte begejstrede pigehvin fra publikum da også at overdøve salens indledende buh-råb.

Justin Bieber kommenterede selv optrinnet på sin Twitter-profil efterfølgende:

- Min bedstemor sagde altid: Dræb dem med kærlighed og lav så et stripshow på landsdækkende tv. Gode tider i aften. Tak fordi I ville have mig.

Se videoen, hvor Justin Bieber stripper til "Fashion Rocks"-showet i New York her: http://www.youtube.com/watch?v=J3szb2V0gDI

Newspaq

 

Dagens Gossip