BIF-direktør: Mange investorer

Generalforsamlingen onsdag eftermiddag og aften blev startskuddet til et kapløb med tiden og jagten på mindst 60 mio. kroner. Det negative er, at det er vildt mange penge, der skal hentes på vildt kort tid, men det positive er, at potentielle investorer har fået langt bedre vilkår efter generalforsamlingen, end de havde før.

- Aktionærerne har vedtaget, at aktieklasserne skal sammenlægges, og det var et af de ønsker til en ny ledelsesstruktur, så nu skal vi have arbejdstøjet på og ud og snakke med de investorer, vi har samtaler med, og det er mange, siger konstitueret direktør Tommy Håkansson.

Direktøren forventer, at der vil komme en del penge ind fra de eksisterende aktionærer, men ikke at det bliver dem, der skal bære hovedparten af de 60 mio. kr. ind i klubben. De skal komme fra større investorer, og lige nu er der tale om flere forskellige konstellationer, hævder Håkansson:

- Man får rigtig mange henvendelser fra mere eller mindre eksotiske steder, når man er i vores situation, og vi behandler alle seriøst. Jeg synes, vi har nogle gode dialoger, og der er tale om både grupper og enkeltpersoner, siger Tommy Håkansson, der ikke vil yderligere ind på, hvem det er, han taler med.

Han vil heller ikke uddybe, hvordan det går med mulighederne for et stadionsalg, men formand Sten Lerche bekræfter at der stadig er tale om en dialog med vognmand Michael Henriksen, og at der ifølge hans viden ikke er andre muligheder inde i billedet.

Selvom Brøndby skulle få solgt stadig, vil man stadig arbejde videre med den aktieemission, der nu er blevet igangsat.

 

 

 

 

Dagens Gossip