"Big Brother 2014" skydes i gang 1. januar

Tømmermænd er ingen undskyldning. 1. januar skruer Kanal 5 op for nytårsfesten igen, og du er inviteret med.

Fra første parket bliver der mulighed for at følge de specielt udvalgte beboere, når de rykker ind i et feststemt "Big Brother"-hus sammen med husvært Oliver Bjerrehuus, som vil sørge for en på alle måder uforglemmelig aften.

Vært på "Big Brother 2014" bliver Anne Kejser, der også sidste år var kvinden i front ved det ugentlige liveshow. I år bliver det søndag aften, at Anne Kejser foran et live publikum vil konfrontere beboerne i huset med ugen, der er gået, og i sidste ende sende en beboer ud af huset.

Den 32-årige aalborgenser glæder sig meget til gensynet:

- Lige siden finalen på sidste sæson af "Big Brother", har jeg håbet på, at der kom en sæson mere, og at jeg ville få rollen som vært igen. Det var både sjovt og også meget udfordrende sidste år. Alt kunne ændre sig fra uge til uge, og intet var givet på forhånd, så det var en virkelig spændende produktion at være med på, fortæller Anne Kejser, der især ser frem til temaet 'Hemmeligheder og løgne':

- Jeg er FRYGTELIG nysgerrig på hemmeligheder. Hvis jeg ved, at nogen har en hemmelighed, så kan jeg næsten ikke slippe det. Til gengæld er jeg helt vildt god til at holde på hemmeligheder. Nogle hemmeligheder har jeg fået fortalt for år tilbage og holder stadig på dem.

Med 'Hemmeligheder og løgne' som tema kan seerne se frem til en sæson "Big Brother" på Kanal 5, som bliver mere udspekuleret og fyldt med twists end nogensinde før. Beboerne kommer på hårdt arbejde, for der er ingen garantier for, hvem og hvad de kan stole på.

Og som noget helt nyt åbner "Big Brother" op for taktik i huset, men på "Big Brothers" helt egen måde.

”Big Brother 2014” kan opleves på Kanal 5 hver mandag til fredag klokken 21, mens liveshowet kan ses hver søndag klokken 21. Som noget helt nyt er fredagsprogrammet live.

 

Dagens Gossip