To biler udbrændte efter trafikuheld - føreren stak af

»02.34 får vi en anmeldelse om brand i køretøjer på Nyholms Allé ud for nummer 30. Da vi kommer derud, kan vi se, at der tilsyneladende er tale om et færdselsuheld. Bilen har påkørt tre køretøjer, før den til sidst kører ind i en fjerde bil, og begge biler bryder i brand.«

Det fortæller vagtchefen ved Vestegnens Politi, Brian Larsen, til bt.dk.

Ingen har tilsyneladende set, hvad der er foregået inden uheldet. Ingen kom til skade ved ulykken, og der var heller ingen personer til stede, da politiet nåede frem.

Alligevel vækker episoden politiets mistanke, og efterforskningen skal nu klarlægge, om branden har været påsat.

»Det er meget sjældent, at biler bryder i brand under et trafikuheld. Det er stort set kun noget, der sker på film. De fleste moderne biler er forsynet med en mekanisme, der lukker for benzintanken ved et sammenstød,« fortæller vagtchefen.

Også det forhold, at føreren var forsvundet fra stedet, finder politiet underligt.

»Det kan der være mange årsager til. Føreren kan være påvirket af alkohol eller andet, eller det kan være et brugstyveri, der er gået galt,« siger han og understreger, at det på nuværende tidspunkt kun er gisninger. 

Bilen kørte ind i fire parkerede biler, inden den endte i en femte. De to biler udbrændte totalt, og først når politiets teknikere får fundet stelnummeret på den bil, der kørte, regner man med at have et fingerpeg om, hvor den forsvundne bilist skal findes.

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip