Bilka-åbning med et brag

Vejlenserne valfartede søndag til genåbningen af Bilka. Kort inden snoren blev klippet, og varehuset officielt blev åbnet klokken 8, havde de tre køer udenfor Bilkas skydedøre tilsammen vokset sig over en kilometer lange.

Der var slagtilbud, hornmusik og morgenkaffe til de første friske kunder, som det hører sig til ved en butikåbning herhjemme. Men ved genåbningen af Bilka Vejle var der alligevel noget helt nyt på spil i dansk detailhandel.

For Bilka har med åbningen i Vejle skiftet ham og viser sig nu frem som et top-moderne hypermarked af samme standard, som danskerne har lært at kende fra udlandet.

- Vi er meget stolte over at have åbnet Danmarks mest moderne varehus. Målet har været at bringe os på niveau med de bedste i udlandet, samtidig med at vi holder fast i alt det, danskerne så godt kan lide ved Bilka. Vi har med gentænkningen af Bilka gerne villet give kunderne endnu bedre indkøbsoplevelser, siger direktør for Bilka-kæden, Mark H. Nielsen.

Starbucks og Carl’s Jr. slog dørene op

Blandt de nye tiltag i Bilka Vejle er åbningen af Starbucks’ kaffebar og burgerrestauranten Carl’s Jr. hvor man lige indenfor indgangen kan få slukket kaffetørsten og stillet sulten, inden indkøbsvognen bliver rullet ind i selve Bilka.

Bilka i Vejle er det første af de i alt 18 varehuse i Danmarks eneste hypermarkedskæde, som alle skal fornys i de kommende år.

 

Dagens Gossip