Bille og Mikkelsen lynede i topkamp

Hverken Nicki Bille eller Tobias Mikkelsen er fundet gode nok til det danske landshold, som i næste uge spiller vigtige kampe mod Armenien og Malta, men i Rosenborg er de to herrer med garanti i høj kurs.

Hjemme på Lerkendal sørgede de danske drenge nemlig for begge mål i Rosenborgs sejr på 2-1 over Aalesunds. 

Der var tale om et topopgør, da Rosenborg topper Tippeligaen, mens Aalesunds ligger nummer tre, men i første omgang var der ikke fundet plads til Nicki Bille i startopstillingen.

I stedet var Tobias Mikkelsen og såmænd også Mike Jensen at finde i træner Per Joar Hansen starteellever, og efter 27 minutter kunne Tobias Mikkelsen sætte den første scoring ind. 

I det 74. minut udlignede udeholdet dog ved Peter Orry Larsen.

Heldigvis for Rosenborg havde træneren kort forinden 1-1-scoringen skiftet Tobias Mikkelsen ud og sat Nicki Bille ind i stedet, og den indskiftede angriber kvitterede ved at afgøre kampen med 2-1-målet fem minutter før tid.

Rosenborg fører nu Tippeligaen med 45 point efter 21 kampe, mens Strømgodset har 43 point på andenpladsen for det samme antal kampe.

Aalesunds er sat lidt tilbage efter nederlaget og har på tredjepladsen 38 point.      

Morten Olsen har proklameret, at han efter weekendens spillerunde vil udtage de sidste spillere til at fuldende VM-kvalifikationstruppen, og Nicki Bille må siges at have gjort god reklame for sig selv. 

Specielt med tanke på, at landstræneren kun har udtaget Nicklas Pedersen som decideret angriber, mens både Nicklas Bendtner og Andreas Cornelius er uaktuelle grundet henholdsvis manglende spilletid og skade.

 

Dagens Gossip