Billeder: Unge anholdt under Akkari-møde

30/09/2013 23:57

BNB

Nyheder
Den tidligere imam, Ahmed Akkari, som i dag tager afstand fra sin rolle under Muhammed-krisen og fra islamisme, blev af mandag aften mødt af flere aggressive unge i den indvandrertunge bydel Vollsmose i Odense. Det skete under et debatmøde med Ahmed Akkari og socialdemokraten, Christian Rabjerg Madsen fra Kolding. Undervejs blev to unge mænd ifølge fyens.dk anholdt, den ene for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen og den anden for at råbe ukvemsord efter politiet. Se billederne: Akkaris aften blandt gamle fjender Sikkerhedsfolk afskærmede efter mødet Akkari, da grupper af unge begyndte at kaste med sten. Ahmed Akkari rejste i 2005 til Mellemøsten for at søge opbakning til international fordømmelse af tegninger af profeten Muhammed i Jyllands-Posten, hvilket han i dag fortryder. Se billeder fra debatmødet nedenunder... BNB

Mest læste i dag

Den tidligere imam, Ahmed Akkari, som i dag tager afstand fra sin rolle under Muhammed-krisen og fra islamisme, blev af mandag aften mødt af flere aggressive unge i den indvandrertunge bydel Vollsmose i Odense. Det skete under et debatmøde med Ahmed Akkari og socialdemokraten, Christian Rabjerg Madsen fra Kolding.

Undervejs blev to unge mænd ifølge fyens.dk anholdt, den ene for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen og den anden for at råbe ukvemsord efter politiet.

Se billederne: Akkaris aften blandt gamle fjender

Sikkerhedsfolk afskærmede efter mødet Akkari, da grupper af unge begyndte at kaste med sten.

Ahmed Akkari rejste i 2005 til Mellemøsten for at søge opbakning til international fordømmelse af tegninger af profeten Muhammed i Jyllands-Posten, hvilket han i dag fortryder.

Se billeder fra debatmødet nedenunder...

BNB