Birthe Kjær: Jeg er færdig med Melodi Grand Prix

Sangerinden Birthe Kjær, der har haft mange dansktop-hits gennem tiderne – og deltaget i Melodi Grand Prix fem gange, har ingen planer om at vende tilbage til det, der i dag hedder Eurovision Song Contest, skriver BT.

Birthe Kjær har deltaget i Melodi Grand Prix fem gange og den dårligste placering var en tredjeplads. Hun vandt i 1989 med ”Vi maler byen rød”, der i det internationale Melodi Grand Prix blev nummer tre.

I 2014 er det Danmark, der skal arrangere semifinalerne og finalen ved Eurovision Song Contest. Og selv om forberedelserne er i gang, rykker det ikke i Birthe Kjær:

- Jeg ville bare blive til grin, hvis jeg stillede op igen. Showet har udviklet sig meget siden min tid, og deltagerne er blevet yngre, mens jeg er blevet ældre. På en eller anden måde falder de ældre uden for i dag. Derfor er jeg slet ikke fristet af at være med, heller ikke selvom det næste gang er på hjemmebane, siger Birthe Kjær til BT.

Hun lægger dog ikke afstand til Eurovision Song Contest:

- At være med i Melodi Grand Prix har givet mig nogle fantastiske og unikke oplevelser, og jeg følger da også stadig med i dag, selvom jeg ikke orker at se begge semifinaler og finalen. Jeg nøjes med de show, hvor Danmark er med, siger hun.

 

Dagens Gossip