Bitter Gudmundsson efter skuffelse: Vi skal kigge indad

Argentinas håndboldherrer stod for VM's største overraskelse indtil videre, da sydamerikanerne fredag aften spillede uafgjort 24-24 mod Danmark.

Landstræner Gudmundur Gudmundsson har set kampen igennem natten til lørdag, og han er langt fra tilfreds.

- Vi har haft et møde og snakket om nogle ting. Vi skal også holde et møde i eftermiddag, hvor vi kigger indad. Vi kan forbedre nogle ting, siger Gudmundsson.

Han vil føre personlige samtaler med flere spillere for at få afstemt opgaverne med spillerne.

- Det skal jeg. Det bliver gjort for at forklare mine forventningerne, opgaverne, og hvor vi har lavet fejl. Det vil vi ikke opleve igen.

- Jeg snakker selvfølgelig om mine forventninger til nogle af spillerne. Jeg vil ikke sige nogle navne, siger Gudmundsson.

Danmark var både foran med 13-6 og 17-11 i løbet af kampen. Da der resterede lidt under fire minutter smed danskerne en føring på 24-21, og det burde ikke kunne ske.

- Efter 29 minutter førte vi kampen med 13-6, så det var ærgerligt, at vi lod to mål gå ind lige før pausen, siger landstræneren.

- Vi var også foran 16-10 og 17-11 i anden halvleg. Vi manglede dræberinstinktet, og vi brændte alt for mange chancer. Vores angreb var for dårligt, og vi fik også for mange udvisninger, konstaterer han.

- Jeg har i træningskampene skiftet meget ud. Det tvivler jeg ikke på kan lade sig gøre. Det arbejder vi videre med, siger Gudmundsson.

Danmarks næste opgave ved VM bliver Saudi-Arabien, som venter søndag aften klokken 19 dansk tid.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip