Bitter strid: Radioshack svarer Fränk Schleck igen efter fyring

Fränk Schleck blev torsdag fyret, 10 dage før hans dopingkarantæne udløber. Schleck havde selv regnet med at genoptage kontrakten med Radioshack, og han var derfor rasende over at modtage en fyreseddel. Han truede med at pudse advokater på sit nu tidligere hold.

Det vil Team Radioshack ikke finde sig i, og midt under bjergetapen til Ax 3 Domaine har holdet udsendt en pressemeddelelse, hvor der er svar på Schlecks rasende udtalelser.

- Leopard (selskabet bag cykelholdet, red) vil gerne gøre det helt klart, at hverken Fränk Schleck eller hans rådgivere kan være overrasket over Leopards beslutning, siden adskillelige møder har fundet sted, siden datoen for at appellere dommen udløb og indtil i dag, lyder det i meddelelsen fra Radioshack.

- Den beslutning, som er blevet truffet omkring Fränk Schleck i onsdags, passer perfekt med den atmosfære, der var på møderne, lyder det klare svar til Fränk Schleck.

Fyringen skabte stor forundring og vrede på cykelholdet, hvor både sportsdirektører og ryttere gav udtryk for, at det var en meget forkert beslutning. Andy Schleck forsøgte at tøjle sine følelser over, at han har mistet sin bror på holdet, og Kim Andersen sagde, at han er skuffet over ledelsens beslutning. 

Manden bag beslutningen er Flavio Becca, som ejer cykelholdet. Han har truffet beslutningen helt uden om den sportslige ledelse. Becca er ved at afvikle holdet, om næste år gives videre til Trek. Derfor spekuleres der i, at Becca vil ud af projektet med så mange penge som muligt, og derfor ønsker han ikke at betale løn til Fränk Schleck.

 

Dagens Gossip