Bitterfissen: Anne Linnet er en total slidt måtte

Bitterfissen kan ikke forbigå Anne Linnets nye bog Testamentet, hvor hun den populære sangerinde og komponist fortæller om sine mange kvindelige fangster gennem tiden.

- Med ét giver hun sangen ”Du har sat dig på tværs…” en helt ny betydning. Hun har fattet årsagen til Bethanys enestående succes: Pøbelen vil ha’ vanvid, vrøvl og villig vagina. Og der skal ikke spares på det! Skræv sælger. Løst skræv sælger meget, og det står da snapseklart, at Linnet bevidst er gået efter Bethanys rekord i at være det løseste skræv, Danmark nogensinde har set, og derefter skrive om det uden at skæve for meget til sandheden. Det bliver jeg træt af, lyder fra Bitterfissen, der skriver for Se og Hør.

Og hun uddyber:

- Bethany hader kopikatte, og man bliver dæleme ikke et løst skræv af lidt måttegnavning – så medmindre dine ”tusind stykker” har vanvidsfistet dig med kinaradiser og squash, kan du glemme det, Anne Sengelinned. Bethany holder titlen, og du må nøjes med 2. pladsen og den tvivlsomme ære: ”Totalt slidt måtte”, som du i øvrigt skal dele med Frederik Fetternar. Velbekomme.

Punktum. Du kan læse hele Bitterfissens blog her.

Hvad mener du om Bitterfissen? Forfriskende? For meget? Skriv din mening her:

 

Dagens Gossip