Bjerringbro-Silkeborg tager første stik i bronzedyst

28/05/2015

Bjerringbro-Silkeborg er godt på vej til at sikre sig bronzemedaljerne i herrernes håndboldliga.

Torsdag aften vandt holdet den første af to bronzekampe på hjemmebane over Aalborg Håndbold med 24-18.

Nikolaj Øris Nielsen stod stærkt i billedet med syv scoringer for hjemmeholdet, mens Håvard Tvedten scorede samme antal for udeholdet.

BSV var i teten fra start og kom på 3-0, og Aalborg halsede efter det meste af første halvleg, der sluttede 10-8 til hjemmeholdet.

Midtvejs i anden halvleg fik BSV for alvor slået hul, og føringen kom op på ni mål ved stillingen 23-14 med otte minutter tilbage af kampen.

Men så holdt BSV en scoringspause på næsten syv minutter, så Aalborg kunne pynte med fire scoringer i træk.

BSV fik dog det sidste ord med scoringen til slutresultatet, der stadig er godt udgangspunkt inden returmødet i Aalborg på søndag.

I DM-finalen tørner Skjern og KIF Kolding København sammen. Første akt afvikles torsdag klokken 21.