Bjørn og Olesen skidt fra start ved British Open

To dobbelt-bogeys og to bogeys samt en smadret kameralinse var, hvad Thomas Bjørn udsatte sig selv og sine omgivelser for denne torsdag. Det resulterede i en score to slag over banens par.

- Jeg kom ikke rigtigt i de positioner, jeg ville fra tee, og det gør det svært. Banen er lige på grænsen til at være for svær, og det kan blive svært fredag eftermiddag i varmen, så man skal holde hovedet koldt, sagde Thomas Bjørn til Viasat Golf efter runden.Undervejs på førstedagen i British Open formåede den 42-årige golfveteran som sagt at sende et flot slag præcist ind i linsen på ét af de ESPN-kameraer, der dækkede turneringen.

Straks efter kunne ESPN-værten Mike Tirico berette, at HD-kameraet har en værdi af 450.000 kroner. Dyrt slag af Thomas Bjørn, der måtte se sit slag blive forkortet ved hændelsen.

Hen på aftenen var 23-årige Thorbjørn Olesen i aktion, men heller ikke han syntes at kunne finde storspillet frem denne dag. Seks bogeys og én enkelt dobbelt-bogey gjorde resultatet skidt for ham, og han endte med at gå hele syv slag over banens par.

Thorbjørn Olesen har haft svært ved leve op til den fornemme sjetteplads ved US Masters tidligere på året, og for blot et par måneder siden tog han konsekvenserne og flyttede til London for at holde fokus fuldt ud på golfen.

En synlig effekt har der endnu ikke været - udover han klarede cuttet i Scottish Open i den seneste weekend. Forhåbentlig formår han og Thomas Bjørn at vende tingene fredag, så de kan tilspille sig en billet til finaleweekenden.

Thorbjørn Olesen og Thomas Bjørn var ikke de eneste med danske relationer, som gik en skuffende dag. Caroline Wozniackis kæreste Rory McIlroy gik hele otte slag over banens par.

Torsdagens runde er endnu ikke færdigspillet. I skrivende stund fører amerikaneren Zach Johnson, der er gået fem slag under par.

 

Dagens Gossip