Bjørn og Olesen spiller mod svenske stjerner i Danmark

Den 13. juni skal de bedste danske golfspillere dyste mod de ditto svenske, når Golf Masters 2015 bliver afviklet i Helsingør.

Danmark stiller med Thomas Bjørn og Thorbjørn Olesen, mens Sverige kommer med verdensranglistens nummer to, Henrik Stenson, og Jonas Blixt, der er nummer 68 i verden.

- Det er altid en fornøjelse at spille i Danmark og opleve den fantastiske stemning hos de entusiastiske tilskuere. Jeg er sikker på, at vi vil give dem en helt unik oplevelse, og forhåbentlig en dansk sejr, siger Thomas Bjørn i en pressemeddelelse.

Han er nummer 36 på verdensranglisten, hvor Thorbjørn Olesen ligger rangeret som nummer 88.

Henrik Stenson ser frem til duellen mod danskerne.

- Svensk og dansk golf har i mange år klaret sig rigtig godt internationalt, og jeg glæder mig til nu at få afgjort, hvem der er den stærkeste nation.

- Jeg håber på, at der kommer mange svenske tilskuere til at bakke op om Jonas og jeg. Vi vil i hvert fald gøre vores til, at det bliver en svensk sejr siger verdensranglistens nummer to.

/ritzau/

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip