Bjur dementerer Faxe-historie

21/05/2013 23:56

BNB

Nyheder

Mest læste i dag

TV2 baserede deres konklusion på dette citat fra Brøndbys sportschef Ole Bjur;

- Lige nu er Johns aftale udløbet. Han har gjort et rigtig godt stykke arbejde sammen med de andre trænere, men det er jo sådan med sådan en konsulentrolle, at den udløber på et tidspunkt. Man er inde i en periode og hjælpe, og nu er Johns aftale stoppet.

Men Ole Bjur har efterfølgende kontaktet sporten.dk og vil gerne gøre det klart, at han føler, at tingene er taget ud af en kontekst.

- Jeg har aldrig afvist, at John definitivt er færdig med jobbet som konsulent i Brøndby. Jeg forholdt mig til, at hans nuværende aftale var udløbet, men derfra og til at han er færdig i Brøndby, det har jeg aldrig sagt noget om. Vi er i en position, hvor vi også er nødt til at se, hvad der sker, når en ny bestyrelse træder til, siger Ole Bjur til sporten.dk.

Brøndby reddede sig mandag fri fra nedrykning til 1. division med en sejr på 1-0 ude over AC Horsens, som dermed i stedet røg ud.

John Faxe Jensen har spillet en uhyre vigtig rolle i den proces som konsulent i trænerteamet, og Brøndby har hentet væsentligt flere point, siden han kom til i efteråret. John Faxe Jensen slår også fast, at han sagtens kan se sig selv fortsætte i Brøndby.

- Jeg har været rigtig glad for at være en del af den mission, som hed, at Brøndby skulle overleve i Superligaen. Jeg vil da også gerne tage min del af æren for, at vi klarede den, og jeg har absolut mod på at fortsætte i Brøndby. Som Ole Bjur rigtigt nok siger, så er min kontrakt udløbet men det er ikke ensbetydende med, at jeg ikke fortsætter. Vi må se, hvad der sker her i juni måned, siger John Faxe Jensen til sporten.dk.

10. juni er der generalforsamling i Brøndby, hvor en ny bestyrelse vælges. Herefter skal den nye ledelse vælge, hvem der skal satses på i trænerteamet og på direktionsgangene.