Blachman: Nu er jeg kærligheden selv

Skrevet af admin

02/01/2015
Han er hadet og han er elsket. Thomas Blachman er nok den dommer i landets X Factor-historie, der har været mest omdiskuteret for sine kontante kommentarer. Men synet på den 51-årige jazzmusiker er i dag ikke det samme hos befolkningen, som dengang han satte sig i dommerstolen for første gang tilbage i 2008. det mener han i hvert fald selv.- Jeg har været igennem en karakterudvikling fra et dumt svin i starten, til at folk i dag har opdaget og erkendt, at jeg i virkeligheden er alt andet. Jeg er kærligheden selv, siger Thomas Blachman.Den rutinerede X Factor-dommer mener dog ikke, at det er noget nyt, at han faktisk er et godt menneske.- Det er ikke fordi, jeg har forandret mig. Men grunden til at jeg er så gennemgående elsket, er fordi, jeg er et ærligt og iagttagende menneske. Jeg evner at udtrykke nogle følelser og have en horisont på virkeligheden, som seerne kan relatere til, siger Thomas Blachman om sig selv.Og netop den udvikling kan ifølge Thomas Blachman have indflydelse på tv-showets seertal.- Jeg skal ikke kunne sige, hvorfor folk stadig vil se programmet, men, jeg tror, en del af det skyldes karakterudviklingen i vores lille Olsen-bande, siger han og hentyder til dette års dommertrio, der igen i år også består af Remee og Lina Rafn.Ottende sæson af X Factor har premiere den 2. januar.Newspaq

Mest læste i dag

Han er hadet og han er elsket.

Thomas Blachman er nok den dommer i landets X Factor-historie, der har været mest omdiskuteret for sine kontante kommentarer.

Men synet på den 51-årige jazzmusiker er i dag ikke det samme hos befolkningen, som dengang han satte sig i dommerstolen for første gang tilbage i 2008. det mener han i hvert fald selv.

- Jeg har været igennem en karakterudvikling fra et dumt svin i starten, til at folk i dag har opdaget og erkendt, at jeg i virkeligheden er alt andet. Jeg er kærligheden selv, siger Thomas Blachman.

Den rutinerede X Factor-dommer mener dog ikke, at det er noget nyt, at han faktisk er et godt menneske.

- Det er ikke fordi, jeg har forandret mig. Men grunden til at jeg er så gennemgående elsket, er fordi, jeg er et ærligt og iagttagende menneske. Jeg evner at udtrykke nogle følelser og have en horisont på virkeligheden, som seerne kan relatere til, siger Thomas Blachman om sig selv.

Og netop den udvikling kan ifølge Thomas Blachman have indflydelse på tv-showets seertal.

- Jeg skal ikke kunne sige, hvorfor folk stadig vil se programmet, men, jeg tror, en del af det skyldes karakterudviklingen i vores lille Olsen-bande, siger han og hentyder til dette års dommertrio, der igen i år også består af Remee og Lina Rafn.

Ottende sæson af X Factor har premiere den 2. januar.

Newspaq