Black Cobra og Bandidos slutter fred

29/03/2013 18:42

BNB

Nyheder
Medlemmerne af grupperne Bandidos og Black Cobra har besluttet at lægge våbnene og give hånd på, at de ikke længere skyder på og bekriger hinanden. Det skriver tv2.dk. Grupperne holder til i Køge, og freden har ifølge tv2.dks oplysninger været længe undervejs gennem forhandlinger mellem medlemmerne. Konflikten de to grupperinger imellem har ellers været blusset op igen de seneste måneder, hvor der både har været knivstikkerier og skyderier, som politiet har forsøgt at forhindre med razziaer og zoneforbud for enkelte medlemmer. Dog er politiet en smule skeptisk over for fredsaftalen. »Det er fint, at de siger, at de slutter fred, men det betyder ikke, at vi nu vender blikket væk. Politiet har brugt betydelige ressourcer på at monitorere det her miljø, og det bliver vi ved med,« siger politikommissær hos Midt- og Vestsjællands Politi, Jacob Olsen, til tv2.dk. BNB

Mest læste i dag

Medlemmerne af grupperne Bandidos og Black Cobra har besluttet at lægge våbnene og give hånd på, at de ikke længere skyder på og bekriger hinanden. Det skriver tv2.dk.
Grupperne holder til i Køge, og freden har ifølge tv2.dks oplysninger været længe undervejs gennem forhandlinger mellem medlemmerne.

Konflikten de to grupperinger imellem har ellers været blusset op igen de seneste måneder, hvor der både har været knivstikkerier og skyderier, som politiet har forsøgt at forhindre med razziaer og zoneforbud for enkelte medlemmer.

Dog er politiet en smule skeptisk over for fredsaftalen.

»Det er fint, at de siger, at de slutter fred, men det betyder ikke, at vi nu vender blikket væk. Politiet har brugt betydelige ressourcer på at monitorere det her miljø, og det bliver vi ved med,« siger politikommissær hos Midt- og Vestsjællands Politi, Jacob Olsen, til tv2.dk.

BNB