Blade Runner tilbage til træningsbanen

Blade Runner, som han også kaldes på grund af sine benproteser, skød og dræbte i februar sin daværende kæreste Reeva Steenkamp i parrets hjem.

Siden fulgte flere retshøringer i sagen, hvor Oscar Pistorius nægter sig skyldig i overlagt mord, da han troede, at personen bag en toiletdør var en indbrudstyv. Han har dog erkendt sig skyldig i drab.

Siden hændelsen fandt sted natten efter Valentines Day den 14. februar, har den sydafrikanske 100- og 200-meter-løber, der i 2012 som den første person med benproteser deltog ved de Olympiske Lege, isoleret sig hos familiemedlemmer.

Derfor har familie og venner opfordret løberen til at komme ud af huset, hvilket Oscar Pistorius har indvilliget i.   - Hans fokus i denne tid er kun på retssagen. Hans familie og dem omkring ham har opfordret ham til at bruge nogle få timer om ugen på træningsbanen for at opbygge den nødvendige mentale og følelsesmæssige styrke til at komme ud af sit traume og blive styrket til retssagen, skriver familien på atletens hjemmeside og understreger, at der ikke er tale om træning med henblik på et forestående comeback til konkurrence-atletik.

Oscar Pistorius er løsladt mod kaution, mens retssagen er undervejs.

 

Dagens Gossip