Blatters modkandidat står til rådighed for forandringer

Præsidenten for det internationale fodboldforbund Fifa, Sepp Blatter, havde knap nok nået at meddele, at han træder tilbage som præsident, inden spekulationerne begyndte, om hvem der skal efterfølge ham.

Prins Ali bin al Hussein fra Jordan, der fredag var Blatters eneste modkandidat ved præsidentvalget, bliver ikke overraskende nævnt som en oplagt mulighed.

Og han står gerne i spidsen for at vinde tilliden tilbage i Fifa.

- Det har været en svær valgkampagne af mange årsager. Men jeg står gerne til rådighed for at skabe forandringer. Jeg står til rådighed for alle lande inden for verdensforbundet. Vi har et ansvar over for alle, siger han i et interview med CNN.

Prins Ali bin al Hussein mener, at der ligger et stort arbejde foran Fifa i kampen for at genoprette renomméet, der har været plettet af mange korruptionsanklager.

- Vi skal bringe Fifa tilbage, hvor det hører hjemme; som et forbund for alle lande. Europas idé om boykot er latterlig. Fifa skal stå i spidsen for alle lande, siger Prins Ali bin al Hussein.

Han endte med at være eneste modkandidat til Blatter, fordi både Luis Figo og Michael van Praag trak deres kandidaturer tilbage i ugen inden valget. De mente ikke, at valgkampen gik retfærdigt for sig.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip