Blev forvekslet med en anden: Betjente sendte 14-årig pige skrigende ud af landet

En 14-årig mexicansk pige blev skrigende hevet ud af sin skole af flere betjente, da hendes mor havde udpeget hende som den datter, der var blevet bortført af sin far i 2007.

Pigen blev herefter sat på et fly til den amerikanske stat Texas for at blive genforenet med sin familie.

Men Alondra Luna Núñez var ikke den bortførte datter.

Det viste DNA-prøver senere - efter at Dorotea García havde fået rettens ord for, at hun måtte tage pigen med hjem fra Mexico.

Læs også: Zella troede hendes datter døde ved fødslen - nu mødes de efter 49 år

- Vi er alle meget glade. De stjal min datter, siger Alondra Luna Núñez’ rigtige mor til Milenio TV, efter at hun har fået opkaldet om, at hendes datter atter ville være på det næste fly hjem.

Øjeblikket hvor Alondra Luna Núñez blev hevet ud af skolen mod sin vilje blev filmet af pigens far og lagt på nettet, hvor det har fået en del opmærksomhed.

I videoen hører man pigen skrige: ‘Jeg er ikke din datter’ til en kvinde i bilen, som angiveligt er Dorotea García, mens faderen beroliger hende og lover, at de nok skal finde på noget.

Ifølge pigens familie havde de ikke hørt om Dorotea Garcías krav, inden datteren blev hentet.

Læs også: Dygtig vovse: Bortført hund prajer dyreværnets bil

Dorotea García skulle ifølge en redegørelse fra det mexicanske udenrigsministerium have identificeret pigen under en tur til Mexico samme år.

Sagen har rejst spørgsmål ved proceduren i sådanne sager og hvorfor DNA-testen først blev lavet efter, at Alondra Luna Núñez var blevet eskorteret ud af landet.

Dorotea Garcías rigtige datter, der blev bortført fra Texas af sin far i 2007, er stadig ikke blevet fundet.

Følg Dagens.dk for flere lignende artikler:

 

Dagens Gossip