Blev mobbet og svinet til: Denne drengs rørende gestus til sin klassekammerat bevæger hele verden

Dagens.dk er vild med positive og glade historier. Og det her er ingen undtagelse.

Yaovi Mawuli går til daglig i skole i Carolina i USA og har et overordentligt stort hjerte. Da han for nylig fandt ud af, at en af hans klassekammerater gik rundt i gamle sko og blev mobbet af de andre, skrev han et indlæg på Facebook, skriver nicekicks.com.

- Tidligere i dag så jeg en fyr i min franskklasse, som havde nogle meget gamle sko op, og en anden fyr mobbede ham for det. Så nu planlægger jeg at give ham et par nye sko, men mit spøtgsmål er, hvordan jeg skal give dem til ham, uden han får følelsen af, jeg synes, det er synd for ham. For jeg vil bare hjælpe en klassekammerat i nød, skrev Mawuli på Facebook.

Nogle timer senere dukkede et nyt indlæg op på Facebook, og her kunne man se, hvordan klassekammeraten smilende har fået et par nye sko og en ny ven.

Historien om hjælpen og venskabet er nu blevet delt mere end 40.000 gange på sociale medier af mennesker, der hylder Mawulis rørende gestus. Glædelig jul.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip